МІСЬКА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ МІСТА КРОПИВНИЦЬКОГО: м.Кропивницький, вул. Гоголя, 125, 1 поверх.

четвер, 11 червня 2020 р.

ЛІТО 2020, АБО ВІДПОЧИНОК НА КІРОВОГРАДЩИНІ

     У зв'язку з пандемією коронавірусу й оголошеним карантином багатьом нам доведеться коригувати плани на літні відпустки, відмовитися від поїздки на південь України та заморські курорти.
   Проте, можна в якості альтернативи розглянути варіанти відпочинку на Кіровоградщині. Багато місць чудово підійдуть для сімейного бюджетного відпочинку, відновлення сил і отримання приємних вражень.
    Пропонуємо спілчанам та вашим родинам здійснити тур вихідного дня, виїхати за місто та насолодитися спілкування з природою, адже це перше, що необхідно зробити після карантину.
    Щоб ваша подорож була цікавою, корисною і подарувала позитивні враження радимо відвідати такі місця Кіровоградщини: Срібне озеро (Скала) Олександрійський район, Садиба "На гачок" с. Нововолодимирівка (поблизу Аджамки), Урочище Каскади Кропивницька область, Солоне озеро с. Веселівка Кіровоградська область, Блакитні озера біля Світловодська, ставок «ДУБКИ» село Федорівка, база відпочинку "Скіфія" с. Вороновка та ін.



Всю детальну інформацію ви можете отримати за адресою:
м. Кропивницький, вул. Гоголя 125, 1-й поверх
Контактний телефон: 066-309-75-47

 

  

Немає коментарів:

Дописати коментар